Hvornår:
december 20, 2018 kl. 19:00 – 21:00
2018-12-20T19:00:00+01:00
2018-12-20T21:00:00+01:00
Hvor:
STU Akademiet
Kigkurren 8C
3.sal, 2300 København
Danmark
Pris:
50

HBM mod PTSD, Stress og indlæringsproblemer

Har du PTSD, stress, diagnoser, traumer, indlæringsproblemer inde på livet?

Kom til infoaften, og hør om HBM, en banebrydende virksom metode, som adresserer udfordringerne i hjernen.

HBM præsenteres af dansk HBM Facilitator & Body Zones Helhedsterapeut Helle Birkehøj, samt Hanne Stigaard – HBM Director of International Expansion.

Begge er netop hjemvendt efter at have deltaget i et PTSD Pilotprojekt udført i Colorado, USA sammen med repræsentanter for Danmarks Veteraner og 6 veteraner med PTSD.

HBM v. Hanne Stigaard og Oberst Niels Hartvig, har netop fået lov at foretræde for Forsvarsudvalget. Vi håber det åbner nogle døre, så en effektiv hjælp kan komme vores veteraner og andre med stress og PTSD til gode.

Helle Birkehøj har arbejdet fuld tid med HBM, efter hun som 1. dansker sommeren 2017, skarpt forfulgt at 2 andre kollegaer, tog metoden til Europa og implementerede den i hendes terapiarbejde gennem 25 år. Erfaring har hun bl.a. fået med både PTSD, traumebehandling, stress, indlæringsproblemer, herunder bl.a læsevanskeligheder, skoleparathedsproblemer og matematikforståelse.

HBM, er en videnskabelig baseret metode, udviklet og afprøvet igennem 22 år. Metoden er baseret på neurovidenskab, kinesiologi og sensorisk integration. Den har vist sig, at have en gavnlig effekt på de skader der sker i hjernen, når den neurokemiske balance påvirkes af traumer og længerevarende stress.

HBM-sessionerne gør 2 ting.
1) Neutraliserer stresshormonerne.
2) Balancerer hjernens neurokemikalier, så kommunikationsvejene mellem hjernens centre genåbnes og genskabes.

Et HBM forløb effektiviserer og optimerer al anden efterfølgende terapi, som tidligere ikke har vist sig at have den ønskede virkning.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Aftenen deles op i to dele med en pause inkluderet, hvor der serveres kaffe/te og snacks.

 

Pin It on Pinterest