Hvornår:
april 3, 2018 kl. 19:00 – 21:00
2018-04-03T19:00:00+02:00
2018-04-03T21:00:00+02:00
Hvor:
STU Akademiet
Kigkurren 8C
2300 København
Danmark
Pris:
60
Kontakt:
Helle Birkehøj - Body Zones
20634290
Få livet tilbage efter stress, traume og PTSD @ STU Akademiet | København | Danmark

Aftenen henvender sig til dig, hvis livskvalitet er ødelagt grundet stress, traume og PTSD. Pårørende er hjertelig velkomne.

Du kan ikke tale dig ud af din stress og dine traumer! Din hjerne er ganske enkelt ikke i stand til at bearbejde forskellige terapiformer optimalt, så længe stresshormonerne er den styrende faktor.

Hjernen ændrer sig, kemisk og strukturelt, grundet stresshormonernes rasen!

For at få optimalt ud af et terapiforløb, er det alfa & omega, at dine stresshormoner først og fremmest er neutraliseret, således, at hjernen ikke skades yderligere. Er stressen ikke neutraliseret, vil du konstant være ekstra sårbar for et tilbagefald.

Derudover skal de øvrige neurokemikalier i hjernen i balance, så kommunikationsvejene genåbnes, reetableres og/eller nye dannes.

Hør denne aften Helle Birkehøj fra Body Zones fortælle om arbejdet med klienterne i et stress/traume forløb.

Hanne Stigaard, Director of international Expansion at Horseback Miracles, vil denne aften være til stede, og fortælle mere om Horseback Miracles.

Horseback Miracles, er NØGLEN til et optimalt PTSD, Stress og Traume behandlingsforløb. Horseback Miracles er et helt nyt tiltag i Europa, som Helle tog til Danmark i sommeren 2017.

Horseback Miracles adskiller sig fra andre terapiformer med hest. Du vil denne aften finde ud af hvorfor.

Derudover, vil du kort blive præsenteret for de behandlingsformer Helle bruger i terapiforløbet efter en Horseback Miracles Session. Det er nemlig her hjernen er allermest modtagelig for terapi.

Aftenen vil være delt op, hvor der i pausen vil blive serveret kaffe/te og snacks.

Pin It on Pinterest