Allergier, Rygsmerter og Depression

Når livet tager en positiv drejning! Behandling hjalp på rygsmerter, allergi og depression.

Skriver for det første for at takke dig Helle, for at fantastisk forløb med BodyTalk i forhold til mine allergier, rygsmerter og depression.

Men derudover vil jeg også gerne fortælle jer derude om min oplevelse med BodyTalk, som har ændret mit liv til det bedre.

Når man som jeg, et søgende menneske, der har prøvet lidt af hvert, bliver træt af at falde i  de samme gentagne mønstre og huller igen og igen (på trods af at jeg efterhånden havde ”luret” en del af dem), så begynder frustrationen og smerten at tage over. Hvordan skal jeg finde ro og tillid til mig selv, når jeg igen og igen bringer mig selv i en situation, hvor selvtilliden smuldrer fordi jeg ikke har føling med mig selv og mine inderste drømme (når talent og ydre omstændigheder overskygger din egen indre stemme og følelse).?

En dag var min smerte så stor, og de dage hvor jeg vågnede grædende, efterhånden var flere end dem, hvor jeg vågnede smilende og glad. Kunne ikke længere kende mig selv, og følte angst og omsorgsbehov, jeg aldrig før havde følt i denne størrelse.

Havde svært ved at passe mit arbejde, og så mig selv skrante mere og mere. Var ofte syg, enten i form af feber, mavesmerter, rygsmerter, allergier, o.s.v. Min krop var flad for batteri og en mørk depressiv sky havde lagt sig godt og solidt ned over mig.

Solen skinner igen

I dag (efter at have været hos Helle 6 gange), ser jeg solen bag skyerne igen og jeg føler mig som et stærkt træ, med meget dybe rødder, plantet lige hvor jeg selv ønsker det. Jeg tør vælge og følge drømmene, for nu er jeg ikke længere i tvivl om min egen indre stemme.

For mig, var hvert et besøg hos Helle en fornøjelse, der rykkede mig nærmere og nærmere mig selv. Gamle allergier slap min krop, og kroppen begyndte at kommunikerer internt og heale sig selv fra bunden af. Især den sidste behandling jeg fik var fantastisk. Det var der jeg mærkede mine rødder, der borede sig ned i jorden, for at modtage den fuldendte energi og ro mit indre rummer.

Men undervejs, havde jeg en vild oplevelse, som var meget målbar og fysisk synligt. Mange af mine smerter blev åbenbart placeret i ryggen, som jeg hele mit liv har haft on/off problemer med. Den dag jeg kom til Helle, var de så slemme, at jeg ikke kunne rette mig op, kunne ikke gå særligt godt og måtte binde en varmedunk på ryggen for at aftage smerten en smule. Min ryg var hævet og bulede voldsomt ud på midten og smerten strålede helt op i nakken og ned til hælen. Jeg var grædefærdig, energiforladt og frustreret…igen…igen, for har disse pinsler dog ikke snart en ende?

Jo! Det havde de. For da denne times behandling var slut, rejste jeg mig uden rygsmerter. Kunne igen rette ryggen, som heller ikke længere var hævet, og selv gå smertefrit fra klinikken….og jeg går (endda løber) endnu…uden smerter overhovedet.


De kærligste Hilsner
Sirid

Pin It on Pinterest