Alternative behandlinger 

Velkommen til Body Zones – Klinik for Intelligent Kropsterapi

Et behandlingsforløb hos Body Zones tager udgangspunkt i dig. Du er unik, med din helt egen genetik, historie og oplevelser. Derfor har du også brug for et unikt behandlingsforløb. Du er bl.a. blevet påvirket gennem fosterstadiet, fødslen, barndommen, voksenlivet, af dine forældre, din familie, din opdragelse, af partnere, jobbet, omverdenen og ikke mindst miljø og kostvaner. De erfaringer du har fået gennem livet, kan skabe blokeringer og begrænsninger, både energetisk, kropsligt og følelsesmæssigt.
Hos Body Zones varer en behandling op til 1 1/2 time, og kan tage udgangspunkt i en enkelt terapiform, eller være sammensat af de forskellige behandlinger jeg er uddannet i.

Med behandlingerne hos Body Zones, bliver det muligt for dig, at se årsag og sammenhæng mellem dine problemer. Når du har et eller flere problemer i krop eller psyken, skyldes det ikke bare en faktor, men flere faktorer, som har fået bægeret til at flyde over. Kroppen og/eller psyken kan ikke klare mere, og begynder at gøre opmærksom på sig selv. Vi skræller lagene af løget en for en – eller mange af gangen, og får din krop tilbage på et stadie, hvor kroppen har overskud til selv at sætte en selvhelbredelsesproces i gang.

Har du ingen problemer, men vil arbejde med din personlige udvikling, forebygge sygdomme og øge dit velbefindende, er du også kommet det rette sted.

Pin It on Pinterest

Share This