BodyTalk – Behandlingssystemet der i ordets sande forstand er holistisk.

BodyTalk fungerer som en bro over kløften mellem konventionel medicin, alternative behandlingsformer og er fremtidens energimedicin.

Hvad er BodyTalk?

BodyTalk System er en terapiform, hvor det er klientens krop der via biofeedback i muskeltestning fortæller hvad der er 1. prioritet, og som skal kigges på. Hvis man forestiller sig en pyramide, så er det den øverste sten, som kroppen prioriterer for at kunne genskabe balance i kroppen. BodyTalk er baseret på princippet at kroppen er i stand til at helbrede sig selv på alle niveauer.

De prioriterede systemer/kropsdele identificeres, og med en teknik fra Yogierne – en let tappen på hoved og bryst – genoprettes balance og kommunikation mellem de tidligere svage energikredsløb.

Andre behandlingsformer, såsom kranio-sakral terapi, homøopati, healing, zoneterapi eller massage kan komme frem som en prioritet i en BodyTalk behandling. Sker det, implementeres det i behandlingen.

Behandlingen arbejder dybt – både på det bevidste og ubevidste plan. Det er i ordets sande natur en holistisk terapiform, fordi den rummer så mange aspekter af det der påvirker os, og som gør os til den vi er, med den fysiske krop vi har.

BodyTalk kan anvendes ved alle former for ubalancer og symptomer. Her bl.a. nævnt nogle af de problematikker folk er kommet med i klinikken:

Stress, svækket immunforsvar, kronisk træthedssyndrom, allergier, intolerancer, virus, bakterier, infektioner, parasitter, trægt lymfesystem, fordøjelsesproblemer, problemer i muskel- og skelet systemet, bækkenløsning, sportsskader, hormonelle ubalancer, migræne, indlæringsproblemer, dysleksi, trivselsproblemer, ADHD, hudproblemer, åndedrætsbesvær, astma, søvnproblemer, blodsukker ubalancer, emotionelle ubalancer, gigt, autoimmune sygdomme, angst, fobier, fibromyalgi.

Pin It on Pinterest

Share This