En testimonial fra Zøsser Saerens, der prøvede en Deep PEAT session hos Body Zones.

“Kære Helle – fra hjertet tak.

Jeg var til Helle for at få en session med Deep PEAT. Mit tema var kærlighed og seksualitet, og mit ønske er at have mere mod og være fri.

Jeg var hos Helle i går, og jeg er stadig helt paf. Det var en meget virkningsfuld behandling. Det var spirituelt set, som at lukke lyset helt ind. Jeg mærker virkelig frihed og forenkling i mit system.

Jeg har prøvet mange metoder igennem livet – for at få lukket og sluppet overbevisninger og larm i det indre. Deep PEAT har givet mig den ro jeg søgte – og kan anbefales varmt.

Om Helle kan jeg sige – en yderst kompetent og seriøs behandler, der har en sansning ud over det sædvanlige. Jeg kommer igen, hvis der er mere at arbejde med. Lige nu føles det, som om det er på plads.”

– Zøsser Saerens – føler sig glad.

Pin It on Pinterest