Book et Horseback Miracles forløb. Spar op til 5.000 kr. ved at booke nu!

Så er vi ved at være klar til igangsættelse af de første Horseback Miracles forløb i Danmark – ja, endda Europa. Der arbejdes lige nu på at få det sidste med hestene på plads. Ventelisten er åben. De første 5 der booker et Horseback Miracles forløb hos Body Zones, sparer 25% af den oprindelige pris. Der er pt. 4 pladser tilbage af dette tilbud.

Et forløb består af 10 behandlinger på hest. Afhængig af alder og problematik, anbefales i de fleste tilfælde, at kombinere Horseback Miracles forløbet med 10 x behandlinger hos Body Zones. Du kan også gå hos en terapeut, du bruger i forvejen. Særligt de første gange på hest, er det vigtigt, at terapien efterfølgende ligger så tæt på som muligt.

Under et Horseback Miracles forløb, sker der det, at signalerne og kommunikationen i hjernen optimeres, samtidig med at stressen neutraliseres. Hjernen bliver “åben” og modtagelig for terapi, og du vil få resultater du hidtil ikke har kunnet opnå med terapien, af den simple årsag, at din neuro-kemi ikke har været i balance til det.

Horseback Miracles Programmet kan bl.a. bruges ved følgende udfordringer / lidelser / problematikker:

PTSD – senfølger af traume.
Stress – akut, kronisk og senfølger
Efter overgreb – Fysisk, Psykisk og Verbalt
OCD
Depression
Angst / Ængestelse / Fobier
Psykiske / Psykiatriske diagnoser
Neurologiske diagnoser
Motoriske udfordringer
Adfærdsmæssige udfordringer
Særlig Sensitiv

Sanseintegrationsforstyrrelser
Autisme / Autisme Spektrum Forstyrrelser
ADHD / ADD
Indlæringsproblemer
Ordblindhed (dysleksi)
Manglende selvværd / Manglende selvtillid
Selvskadende adfærd
Spiseforstyrrelser (Anorexia)
Tilknytningsproblemer
Misbrug – Euforiserende stoffer, alkohol, medicin

Hvis du vil sikre dig en af de 5 pladser, og være den heldige, der sparer op til 5.000 kr.? Kontakt da Helle Birkehøj  via mail [email protected] eller på tlf. 20 63 42 90.

Pin It on Pinterest