Kathrine – 58 år. Stress og søvnproblemer ikke længere et problem efter endt Horseback Miracles forløb

 

Kære Helle

Nu er det nogle måneder siden jeg endte mit Horseback Miracles forløb, og de sideløbende behandlinger med bl.a.  BodyTalk, Deep PEAT og BARS. Stress og søvnproblemer er ikke længere et problem for mig.

Jeg startede hos dig grundet efterveerne af 3 tidligere stress sygemeldinger.  Jeg kom aldrig rigtig retur på fuld styrke efter disse perioder, og havde besvær med søvnen, og  kunne ikke overskue mit arbejde.

Jeg  har det meget bedre end før jeg startede hos dig.  Stressen er reduceret meget. Jeg hviler mere i mig selv, og mit arbejde er nu til at overkomme.  Jeg bruger slet ikke sovepiller, som jeg tidligere måtte ty til for at kunne sove. Jeg skiftede undervejs sovemedicinen ud med Melatonin, og sover nu fint med det, på kun ½ dosis. Min grundstemning er positiv og optimistisk – og jeg er glad.

Jeg takker for din varme, indfølende, kompetente, friske , TÅLMODIGE og positive måde at være på. Jeg er normalt ikke særlig modig hvad heste angår, men Aila er en fantastisk dejlig og rolig hest, og jeg blev mere og mere sikker for hver gang.

Vi har været omkring en masse uhensigtsmæssige mønstre, som ligger til grund for stressen,  og som har gjort, at jeg nu håndterer lignende situationer anderledes.

Det har været et super godt forløb, som jeg varmt kan anbefale til andre der har brug for det.

TAK og knus fra Kathrine

 

Pin It on Pinterest