Sjælens formål – Er du på rette vej?

BOOK DIN SESSION OG FIND UD AF HVOR MEGET DU ER I BALANCE MED DIN SJÆLS FORMÅL – OG ENDNU VIGTIGERE, HVAD DER FORHINDRER DIG I DET! Ring 20 63 42 90

Lever du i overensstemmelse med din sjæls formål for dette liv? Er du på rette vej? 
Et super svært spørgsmål, for hvordan kan det måles? Hvordan kan vi vide om vi egentlig er på rette vej?

Lad mig hellere vende den om og spørge…Føler du dig glad, let, tilfreds og opfyldt helt indeni? Er der flow i kærligheden, arbejdsmæssig og økonomisk?

Er der flow, lethed og glæde, er du på rette vej. Er der ikke konstant flow og glæde, er det ikke ensbetydende med, at du ikke er på rette vej i forhold til din sjæls formål. De bump du oplever, er en indikator på, at der er noget der skal kigges på. En mulighed for dig til at blive endnu bedre til at finde din retning. Du får muligheden for at finjustere – at mærke indad – til at tage valget og søge hjælp til at forandre det, der ikke længere fungerer for dig. Hvor i livet kæmper du?

Når flowet udebliver

Hvis du ikke er oprigtig glad og tingene omkring dig føles tungt. Hvis du igen og igen, støder ind i de samme udfordringer, konflikter mm. Så lever du ikke i balance med din sjæls formål. Du kan vælge at fortsætte ned ad den vej, med hvad det medfører af udfordringer fysisk, psykisk, financielt, arbejdsmæssigt, relationsmæssigt mm. – eller du kan vælge at følge den vej der gør dig glad. Følge dine drømme – din intuition, og arbejde med de blokeringer der fraholder dig for at finde i den rigtige retning.

Sygdom, traumer, ulykker mm. kan være svære at se en mening med, men er et wake-up call, hvor den enkelte bliver “tvunget” til at kigge i det indre og forholde sig anderledes til livet.

Hvis du dag ud og dag ind – år efter år – følger en sti, der ikke er i balance med din sjæls højeste formål, kan det påvirke dit fysiske hjerte. En retning jeg selv har befundet mig i, hvor jeg blev tvunget til at standse op, kigge indad og tage nogle meget svære, men bevidste valg for mig og min fremtid.

Se på udfordringerne som det de er – nemlig en mulighed for at kigge på det du kæmper med, og de dybereliggende årsager. Kun på den måde kommer du nærmere din egen kerne, og på rette spor i forhold til sjælens formål.

Lad mig guide dig på rette vej ved at åbne op for dit hjerte og hjælp dig til, at slippe dine følelsesmæssige blokeringer. 
Du kan booke tid ved at ringe til mig på 20 63 42 90

Pin It on Pinterest