“Jeg har kendt Helle i et par år gennem netværk, og da jeg for nyligt gennemgik en operation for en tumor, fik jeg brug for hendes ekspertise til smertelindring.

Jeg fik fjernet “halen” på bugspytkirtlen og milten. Selve operationen gik fint, men efter en uges tid fik jeg voldsomme smerter når jeg enten spiste eller drak væske.

Efter besøg på hospitalet, som ikke kunne hjælpe mig, andet end at tilbyde mig medicin mod for meget mavesyre (selvom de ikke vidste om det var det), fik jeg en tid hos Helle der hjalp mig af med størstedelen af smerterne på blot 1 behandling. Jeg fik den smertelindring med PNT- smertebehandling jeg havde brug for, som hospitalet ikke kunne hjælpe mig med.

Styrken var på en skala fra 1-10 på 10 i smerte op til behandlingen, og endte nede på 2 efter behandlingen. Det var fantastisk at kunne spise og drikke “normalt” igen uden store smerter og energi til at hele i arret.

Ydermere fik Helle også sat gang i mine tarme, så maven begyndte at “arbejde” godt.

Ugen efter var jeg til ny behandling, hvor Helle hjalp mig af med smertelindring i ryggen. Jeg havde siden operationen ikke sovet mere end 1-3 timer ad gangen på grund af smerterne og trætheden i ryggen. Med denne behandling fik hun styr på mine muskelsmerter, step by step under selve behandlingen. Skønt at kunne sove bedre allerede samme nat.”

Kh. Grith

Pin It on Pinterest