Traumeforløsning med Deep PEAT

“For mig har det været et meget dybt personligt og givende forløb.

Et forløb, som jeg oplever det, fik tilbudt på det helt rette tidspunkt, og dermed en gave, som jeg er SÅ taknemlig for. Intuitivt sagde jeg JA, og kan nu efter 5x i Helle Birkehøjs kompetente og professionelle hænder, fra hjertet varmt anbefale Deep PEAT teknikkerne.

Ønsker du et dybt møde med dig selv, dine polariteter – helt ubevidste – og komme frem til en inderlig, til tider også smertefuld og kærlig forløsning ved hjælp af Helle Birkehøjs omsorgsfulde og vedholdende guidning, kan Deep PEAT være vejen. En vej til en mere dybfølt og forankret indre glæde. En følelse af lethed og med større frihed til at tage valg.

Jeg giver med glæde Helle Birkehøj og Deep Peat teknikken min kærligste anbefaling.”

Kh. Isshina

Pin It on Pinterest