Så kom Body Zones på TV om Horseback Miracles. Du kan se hele udsendelsen her.
Især vigtig information at dele med folk der lider af mentale eller neurologiske sygdomme/udfordringer, f.eks. angst, stress, PTSD, OCD, depression mm.

Jeg er den 1. uddannede Horseback Miracles Practitioner i Europa. Til en start lejede jeg en egnet hest, men da efterspørgslen hurtigt blev stor, valgte jeg at købe min egen hest. Valget faldt på den skønneste hest Aila, som har en fantastisk personlighed. Jeg glæder mig til at sprede det spændende budskab om Horseback Miracles, og sammen med Aila skabe en masse positiv forandring for vores klienter.

Body Zones på TV om Horseback Miracles

Mette Hoffmeyer Bjarnaa fra Mettes Mix inviterede mig derfor ind til en snak om Horseback Miracles. Hvad er det? Hvordan foregår det? Hvad kan det? Hvem henvender det sig til? Hvem har udviklet det?

I Mettes Mix studiet, havde jeg taget Camille med. Camille er mor til Freja på 8 år, som er den 1. dansker der har haft igennem et Horseback Miracles forløb – i øvrigt også min 1. klient til et forløb. Camille fortæller om de udfordringer Freja har haft, og de forandringer hun allerede oplevede hos datteren Freja efter 1. behandling. Fra optagelserne til nu, har Freja modtaget 4 behandlinger mere, og har taget et kvantespring. Mere om det i et kommende indlæg…. 😉

Nøgleordene for Horseback Miracles

Nøgleordene for Horseback Miralcles forløbet er:

1) Neutralisering af stress

2) Reparation af skaderne i hjernen og det vestibulære system, som stressen har forårsaget – og balance i hjernenes neurokemi, herunder især serotonin, dopamin, oxytocin, GABA og Acetylcholine. Behandlingerne gør folk i stand til igen at kunne begrunde sine valg baseret på sund fornuft, træffe gode beslutninger, huske bedre og fokusere.

3) Arbejde med neutralisering af bl.a. traumer, og ændringer af overbevisninger/programmer og handlemønstre.

Et Horseback Miracles forløb er 10 sessioner af 20 minutter, med efterfølgende/sideløbende terapi/behandling . Uddannelsen tog jeg i USA i sommers, og har efter hjemkomst fundet en egnet hest, som jeg lejer, og har brugt tiden frem til nu, på at træne.

Mit mål på sigt er at få råd til egne terapiheste, og vil de næste par år spare op til at købe en gård, hvor jeg kan have mit kommende terapisted med klinik, kursusaktivitet, hest og ikke mindst et par værelser, hvor folk kan komme og overnatte, hvis de skal i et intensivt forløb med Horseback Miracles – eller hvis de blot kommer langvejs fra. Læs mere relevant info om Horseback Miracles HER.

Læs HER den interessante artikel om, hvordan barndommens svigt faktisk kan spores i hjernen.

Hvis du vil vide mere, så skriv et spørgsmål i tråden, eller kontakt mig på telefon eller mail. Du kan ligeledes udfylde formularen på siden.

Bh. Helle Birkehøj – Body Zones

Pin It on Pinterest