Jeg fik kendskab til Helle gennem to kropsterapeuter som sagde, at Helle kunne noget ud over det sædvanlige.
Jeg var på det tidspunkt lige startet arbejde igen, efter at have været nede med stress, men følte stadigvæk, at jeg gik rundt med stress symptomer.

Jeg har altid været meget søgende i forhold til, hvad der skulle til for at få mig til at få det bedre. Jeg har været bevidst om, at jeg på en eller anden måde var nødt til at få bearbejdet min opvækst – ikke at den har været meget værre end de fleste andres, men den har efterladt mig med en følelse af aldrig at være god nok.

Jeg har altid været rigtigt god til at føle mig mindre værd i forhold til andre mennesker, og altid bekymret mig meget om, hvad hvem som helst nu måtte mene om mig. Da jeg godt kunne mærke, at det ikke gjorde noget godt for mig at have det sådan, har jeg haft opsøgt et utal behandlere af den ene og den anden slags. Alle typer af alternative behandlere jeg kunne komme i kontakt med og masser af psykologer.

Det fungerede aldrig efter planen, jeg blev ved med at have det skidt, og efterfølgende med endnu mere skyld over, hvor dårligt jeg kunne se, jeg behandlede mig selv, men uden at føle at jeg nogensinde nåede kernen af problemet. Jeg følte det kun var symptombehandling og at selve årsagen til symptomerne aldrig blev blotlagt.

For 1 år siden gik jeg så ned med stress, og det var virkelig et spark til, at tage mig selv endnu mere alvorligt. Jeg gik igen til psykolog, uden rigtig at føle mig hjulpet og tog til sidst kontakt til Helle. Jeg har aldrig oplevet noget som rykkede i den grad før. Det føles nærmest ubeskrivelig hvad det har gjort for mig. Jeg sidder nu efter min anden behandling og har det helt vidunderligt, vel vidende, at der stadig er en masse, jeg skal knokle med.

Jeg føler sådan en glæde ved endelig at have fået de rigtige redskaber til at grave ind til kernen af alt det møg, som jeg har ladet ophobe. Jeg føler ro og lykke ved at vide, at jeg er på vej, og at jeg endelig langt om længe har fundet den sti, som kan lede mig det rigtige sted ind i mig selv og få løst alle knuderne op.

Det mest fantastiske er næsten, at jeg selv har ansvaret for, hvor meget jeg vil rykke, min egen lykke er inden i mig, og ikke en faktor, som andre mennesker har indflydelse på.

Jeg kan kun anbefale at tage et BodyTalk forløb hos Helle. Jeg har tænkt mig at forsætte, for den følelse af ro, jeg har indeni nu, vil jeg aldrig undvære igen.

Tak Helle!

De kærligste hilsner og anbefalinger fra
Isabel

Pin It on Pinterest