BARS – Access Consciousness

BARS er 32 punkter på hovedet, som når de berøres let, tillader dig at TAGE IMOD, sletter mønstre, følelser og overbevisninger, der begrænser dig i dit liv.

Det er som at tømme “skraldespanden”, og trykke på DELETE knappen.

Bliv klar til at modtage det bedste af livet…

BARS kan medføre ændringer i alle aspekter af dit liv. Med BARS bliver du mere nærværende i NUET, og fortiden projekteres ikke ind i fremtiden på samme måde som hidtil. BARS tillader at slippe gamle adfærdsmønstre, overbevisninger og meninger om alverdens ting, som du har haft med dig fra barndommen eller fra tidligere liv. Du behøver ikke at tro på tidligere liv, for at BARS virker.

De fleste af os lever livet med at give ud af os selv i alle henseender, og handler ud fra hvad vi mener der forventes af os fra omgivelserne, og ud fra de overbevisninger vi har med os gennem livet.

Men vi glemmer os selv – den vi er inderst inde – inde bag overbevisningerne som jo bare er nogle filtre vi oplever verdenen gennem, og som ikke tjener os på bedste vis.

Vi kan finde os selv, vores bevidste autentiske JEG, vores essens. Vi kan lære at åbne op for at modtage, og dermed åbne op for de muligheder og flow vi ønsker os af livet. Det hjælper BARS dig med, og jo mere bevidst du lever dit liv, des mere åbnes dørene til al healing. Du åbner dig op for at modtage det du virkelig ønsker dig af livet, f.eks. kærlighed, et godt forhold til din egen krop, rigdom, selvtillid, selvværd, succes, anerkendelse og et sundt helbred.

Det eneste du kan miste er dine begrænsninger. How does it get any better than that?

Kom gerne sammen med dine venner, kollegaer eller familie, så i kan bytte BARS med hinanden i hverdagen.
– eller inviter dine klienter med. Hvor meget lettere er det ikke at arbejde med folk der er åbnet op for at modtage, og som har sluppet mange af begrænsningerne? Kurset er genialt til din egen udvikling og til at hjælpe dine nærmeste. Ligeledes hvis du selv arbejder med klienter i hverdagen.

Pin It on Pinterest

Share This