Sponsorer søges til Horseback Miracles Programmet!

Sponsorer søges til Horseback Miracles Programmet!

Horseback Miracles har allerede på første år i DK gjort en kæmpe forskel for børn, unge og voksne med mentale og neurologiske udfordringer.? SE NOGLE AF VORES RESULTATER HER

I USA er over 7000 blevet hjulpet med denne behandlingsmetode hos Terry Draper, hvorfra jeg har min uddannelse.

Er du en privatperson – eller  ejer af en virksomhed – som gerne vil støtte en ny terapiform i Europa? En terapiform, der involverer heste på en anden måde, end de traditionelle former for hesteterapi vi kender til herhjemme. En terapiform, der har hjernen og hjernens neurokemikalier i centrum. En nødvendighed for langvarig succes og succes med al anden behandling.

Body Zones søger sponsorer til Horseback Miracles Programmet, så vi kan skabe en kontinuerlig udvikling og vækst mod målet. Skabe en vækst, så vi bliver synlige, og så Horseback Miracles bliver en del af folks bevidsthed, når der tales om behandling af diverse udfordringer mentalt og neurologisk.

Mål & delmål

Body Zones’ langsigtede mål er, inden for få år, at have et terapisted på egen hyggelig gård. En gård med ridehal til Horseback Miracles Sessioner, klinik- og kursusfaciliteter, overnatningsmuligheder, samt 3-4 velegnede heste til denne unikke terapiform. Her vil vi kunne hjælpe så mange flere til et nyt positivt liv, med masser af livskvalitet og gå på mod. Et sted hvor folk kan få den nødvendige hjælp til at opnå et nyt og bedre liv i fysisk og psykisk balance – og de involverede familier ligeså.

Første delmål mod hovedmålet er økonomisk støtte til udvikling og vækst, så vi kan hjælpe flere børn, unge og familier end hvad der pt. er muligt, med blot en enkelt terapihest. Derfor søges sponsorer som vil give deres støtte til terapiheste, samt udgifterne i optræningsfasen.

Jeg har oprettet dette Crowdfunding Projekt, hvor jeg søger hjælp til en ekstra terapihest, samt udgifterne i optræningsperioden. Projektet slutter 15. september, hvorefter jeg kun modtager folks indskud, såfremt mit mål er nået. Jeg har derfor brug for al den økonomiske support jeg kan få. Mange bække små…..

Ethvert beløb tages imod med kyshånd. Store som små beløb gør en forskel – sammen gør vi en forskel. Du kan støtte med alt fra 20 kr. og opefter. Virksomheder eller personer der støtter med 5.000 kr eller mere, vil udover de andre incitamenter, fremgå på al vores fremtidige markedsføringsmateriale på facebook, hjemmeside, videomaterialer, brochurer, online webinars, til foredrags- og info møder. Støtter du gennem crowdfunding projektet gøres det her.

STØT CROWDFUNDIG PROJEKTET

Kunne du eller din virksomhed tænke sig at være ene sponsor på en hest, eller give faste månedlige eller årlige bidrag, så lad mig det vide. Skriv dine kontaktinfo i nedenstående formular, og jeg vil ringe dig op.

Mvh. Helle Birkehøj – Body zones

Sponsor formular

6 + 11 =

Pin It on Pinterest

Share This